Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
www.hooked.no nettsted for fiskeinteresserte

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 03/02/2018 (ubekreftet)
Varenummer: hooked1
Hjemmeside:
http://www.hooked.no/index.php?option=com_community&view=frontpage&Itemid=2

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
www.hooked.no nettsted for fiskeinteresserte
Andre produkter fra Hooked
www.hooked.no nettsted for fiskeinteresserte
Kr.0,00 Tomt på lager


Hva er Hooked?

HOOKED.no et nytt nettsted som hjelper deg å finne frem, opprette egne fiskeplasser, lære om ulike fiskeslag og fiskeutstyr, planlegge en tur og dele dine fiskeopplevelser – hvor enn du er, når du er der.


Passer for alle

HOOKED.no gjør det enklere å utforske, oppdage og oppleve fiske Norge enten du bare fisker på den årlige teltturen eller faktisk møter mars måned med abstinenser! Enten du foretrekker ferskvann, sjøfiske, laks, gjedde eller suter  - HOOKED.no passer for deg.

Også for næringen

Tilbydere og merkenavn benytter HOOKED.no sin plattform ved å bruke de mange mulighetene til å skaffe kunder, engasjere og informere publikum om sine mange tjenester. Alt i ett og samme grensesnitt.

Hvem bruker Hooked?

Fiskern

Enten du bare fisker én gang i året, eller er ute flere ganger pr uke - HOOKED.no passer for deg!

Om du er hekta på saltvann, ferskvann eller elv legger ikke vi oss opp i. Kanskje du ganske enkelt er på jakt etter noen gode tips om fisking i nærmiljøet når du skal ut med ungen til helga?

Felles for alle fiskerne på HOOKED.no er at man kan lære om nye fiskeplasser, få utstyrstips og lese om de ulike fiskeslagene i nabovannet. Samtidig oppretter man egne fiskeplasser og deler av sin erfaring.  Mulighetene er mange, og aldri har det vært lettere å få rett informasjon til rett tid.

Det har aldri vært enklere kan holde sine venner og bekjente oppdatert om hva de gjør, der de er, når de er der. Selvsagt kan du også tipse dine venner på Facebook og Twitter om helgas store fangster :)

Hvorfor Hooked?

For fiskern

Skal du på fisketur i dag, enten på impuls eller som en bedre planlagt tur, så har du en utfordring når det kommer til informasjonsinnhenting og deling.

HOOKED.no har gjort det er lett å finne nye fiskekamerater, lese anbefalinger, ta vare på de magiske øyeblikkene og lære om utstyr og fisketeknikker.
Sterke personverninnstillinger lar deg skryte av den store fangsten uten å fortelle hvor du tok ruggen! Du bestemmer hvem som får se hva, og kan med dette lage din helt personlige fiskedagbok.

Overmodent

Vi i HOOKED følte selv det var mangel på en "riktig" løsning. En løsning som var mer brukervennlig, inneholdt bedre funksjoner, som var tilgjengelig på både web og mobil - rett og slett en tidsriktig og moderne løsning for alle sportsfiskere, uavhengig erfaringsnivå og interessefelt.

Uansett om du fisker én gang pr år, eller er over gjennomsnittet engasjert - sverger til saltvann, eller elvefiske - Her får du markedets beste løsning med skreddersydde funksjoner lagd for fiskere - av fiskere.

Rekruttering og generasjonsskifte

Vi må samtidig tenke på morgendagens fiskere, hvordan innhenter de informasjon, hvordan snakker de sammen, i hvilke fora finner vi de og ikke minst - hvilke forventninger har de?

Hvis man overfokuserer på de få entusiastene man har og ikke tenker nytt og rekruttering, vil lokalkunnskap og engasjement råtne ved rot.

Det er større skiller enn noen gang på hvordan dagens ungdom og våre mest erfarne fiskere fra den ‘gamle skolen’ gjennomfører sin sportsfiskehverdag og hva de forventer. Det er dette vi må svare på. Derfor er HOOKED.no er ingen trussel - det er en mulighet.

Her kan du se www.hooked.no sin hjemmeside klikk her

Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS lørdag 20 januar, 2018