Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Thermostøvel m/løs Filtsokk str. 40

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 07/03/2018 (ubekreftet)
Varenummer: 8726.040
Hjemmeside:
http://www.dam.de/

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Thermostøvel m/løs Filtsokk str. 40
DAMAndre produkter fra DAM
Thermostøvel m/løs Filtsokk str. 40
tilbud.gif
Kr.999,00
Kr.849,00
Tomt på lager


DAM Thermo Støvel med løs Thinsulate-belakt filtsokk er komforttestet ned til -25C.

Dette er den ultimate jakt og isfiskestøvel, med disse på føttene holder du deg både varm og tørr.  Dam Thermo støvel er helt vanntett noe som gjør den til det beste valget når det er overvann på isen, den kan også benyttes til andre utendørs fritidsaktiviteter når det er kaldt og vått ute. Sklisikker såle med stålforsterket hel for maksimal stabilitet. Thermostøvelen fra Dam kommer snart med varmetråder og batteripakke, ved lave tempraturer kan man enkelt skru på varmen og føttene holder seg behaglig varme ut dagen.

Ønsker du å bestille Dam Thermo vinterstøvler med varmetråd og batterier kan du sende en e-post til post@fisketid.no for pris og leveringstid. Skal det bestilles vinterstøvel med varme, sender vi faktura og støvlene blir produsert umiddelbart etter at pengene er registrert på våres konto. Dam Thermo vinterstøvel med løs innersokk er Isfiskerens førstevalg!

Hvis De er i tvil på str, eller liker å bruke ekstra tykke sokker, anbefaler vi å kjøpe en størrelse større en det du bruker til det vanlige. Det er også viktig at skoene/støvlene ikke sitter for stramt på føttene, da dette reduserer varmeisolasjonsevnen.

Thermostøvel m/løs Filtsokk str. 40Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS onsdag 21 februar, 2018