Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Proft ørretfiskesett fra Lawson og Dam

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 03/03/2018 (ubekreftet)
Varenummer: proftdamlaws
Hjemmeside:
http://www.seeberg.no/

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Proft ørretfiskesett fra Lawson og Dam
Andre produkter fra Lawson
Proft ørretfiskesett fra Lawson og Dam
tilbud.gif
Kr.4.498,00
Kr.2.999,00
Tomt på lager


Her har vi satt sammen det beste fiskesett til ørretfiske.

Settet består av Lawson sitt flaggskip Lawson Arctic trout haspelstang og Den nyeste modellen Dam Quick Hybrid 720 haspelsnelle med frontbrems. Dette er er blandt markedets beste fiskestang og fiskesnelle og er du på jakt etter høy kvalitet, lekkert utseende og et proft fiskesett til ørret, røye og harrfiske er dette settet og velge. Veil pris for denne pakken er 4498,- Her på fisketid.no får du full pakke for kun 2999,-

Her er litt mer info om stang og snelle:

Stang:

Lawson Arctic Trout garantert en av markedets beste haspelstenger til ørret og sjøørretfiske!
    
Arctic Trout Series er utviklet spesielt med tanke på ørret og sjøørretfiskeren med høye krav til fiskestenger. Det er brukt Japansk 46-tonns karbon materiale, for å kombinere lav vekt med spenstige og følsomme klinger. Dette er ellers en karbonblanding man normalt kun finner i High-end fluestenger. Den 3-delte klingen er matt brun med oransje  pyntesurringer og er i tillegg utstyrt med spigot-skjøter som gjør at klingens spenst utnyttes maksimalt og stangdelene sitter godt sammen under fiske.  Et lekkert formstøpt snellefeste i «copper tiger» finish med oransje forsterknings ring, sørger for at snella sitter som limt på stanga og ligger godt i hånda.

Kvalitet på kork og ringer er selvsagt høy og det er brukt gummikork i front for bedre holdbarhet og grep. Et tykt fløyelsfutteral og en Corduratrukket stangtube sørger for sikker transport fram til fiskeplassen. Egenskapene til Arctic Trout Series kjennetegnes med en ekstremt god følsomhet, lav vekt og en spenst som gir presise og rekordlange kast uten anstrengelser.

8 Fot er lengden å foretrekke når det fiskes fra båt og i trange situasjoner med tett vegetasjon rundt fiskeplassen. Glimrende stang også når det skal lobbes små spinnere eller mark med splitthagel som kastevekt , ut i små elver, vann og bekker.

9 Fot Dette er allround lengden til wobbler, sluk, spinner og agnfiske etter ørret fra land. Denne lengden gir som regel tilstrekkelige kaste lengder, samtidig som den fint kaster en passe tung dupp med en fortom på et par meter ned til en markklyse eller agnfisk.

10 Fot er sjøørret fiskerens allround stang. Denne lengden gir lange kast for slukfiskeren selv i hard vind. Stanglengden gjør det også enkelt å styre fisk og sluk unna hindringer i fjæra. For ørretfiskeren som skal midtfjords med sluk eller fiske med flue og dupp, så er denne lengden et klart førstevalg.

11 og 12 fot er lengder som blir stadig vanligere blant dagens sjøørretfiskere. Spesielt til meitefiske med brisling fra land og fiske med bombarda eller ørretbomber dupper som det også heter. Dette er også en glimrende lengde når det skal finfiskes med mark eller flue og dupp etter brunørret og sjøørret. Er det de ekstreme kastelengdene du er på jakt etter, er dette førstevalget. Fisketid har et stort utvalg av fiskeutstyr til ørret og sjøørretfiske som: vadeutstyr, håver, sluker, fluedupper, Milo dupper, sener og mye annet tilbehør til dette fiske.


Snelle:

DAM Quick Hybrid 700 FD Serien er lette solide haspelsneller helt i toppklassen!

Som navnet på denne fantastiske snella allerede antyder, er den laget av en unik kombinasjon av flere høyverdige materialer. Quick ® Hybrid kombinerer ultra lett Magnesium med ekstra støtresistent ABS grafitt materiale og massiv TC-36 Karbon i ramme, rotor og sveiv for å oppnå lav vekt og høy stabilitet. Materialer brukt til øvrige komponenter holder samme kvalitet og vi kan nevne blant annet fly-aluminium, rustfritt stål og Soft-Touch TPE gummi. Materialvalgene bak denne hybridsnella gjør den teknisk overlegen på mange områder. I tillegg til et flott og moderne utseende har Quick Hybrid særdeles lav vekt og ekstrem holdbarhet. Vi er sikre på at Quick Hybrid vil møte de krav som en moderne sportsfisker har til en High-end snelle! Vi har et stort tilbehør til fiske som spinnere, fiskesluk, wobbler, fiskesener, fiskestenger, spinnsneller, haspelsneller og mye mer. Naviger enkelt i kategoriene på venstre side.

Tekniske data:

Snellekropp av 100% magnesium.
Rotor i ekstra motstandsdyktig  ABS grafitt.
Sveivarm i TC-36 Karbon.
6 dobbel-forseglede kulelager i rustfritt stål.
1 nålelager for Instant Anti Reverse.
Patentert krysslegging av snøret.
2 anodiserte aluminium spoler inklusive.
Lettvekts bøylearm av hul aluminium.
Rustfrie skruer i snelle hus.
Multi-Disc frontbrems med mikrojustering.
Gummi-forseglinger i snellekropp beskytter innsiden fra smuss, vann og salt.
Soft Touch  bremse skrue med trykknapp spole.
Soft Touch TPE gummi sveiv håndtak.
Hovedaksel i rustfritt stål.
Trippel overflatebehandling av Anti Tvinn snørefører.
Rotor med anti-vibrasjonssystem.
Saltvannsresistent.

Kombinerer du Dam Hybrid sneller med Lawson Arctic trout haspelstenger kan vi trygt påstå at du har et av markedets beste haspelfiskesett til ørretfiske.

  Model                     Senekapasitet                           Vekt                     Veil.pris
 
Hybrid 720 FD        100 m. 0,25 mm.                220 gram                  Kr. 2.499,-
Hybrid 730 FD        100 m. 0,35 mm.                233 gram                  Kr. 2.499,-
Hybrid 740 FD        100 m. 0,45 mm.                309 gram                  Kr. 2.599,-
Hybrid 750 FD        100 m. 0,55 mm.                365 gram                  Kr. 2.599,-
Dette produktet inneholder følgende:
Lawson Arctic Trout 8' 4-16 gram 3-delt med tubeLawson Arctic Trout 8' 4-16 gram 3-delt med tubeKr.1.999,00
Haspelsnelle Dam Quick Hybrid 720 med frontbremsHaspelsnelle Dam Quick Hybrid 720 med frontbremsKr.2.499,00
Total pris hvis kjøpt hver for seg:Kr.4.498,00
Anbefalt tilbehør til Proft ørretfiskesett fra Lawson og Dam:
Fishmore storpakning med splitthaggel 100 stk 1,6 gram SSG Fishmore storpakning med splitthaggel 100 stk 1,6 gram SSGKr.99,00
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også

Krokløsner fra Fishmore

Krokløsner fra Fishmore
Kr.19,00

Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS lørdag 17 februar, 2018