Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Sikkerhet

Sikkerhet
Det er en høy prioritet hos fisketid.no å gi deg en sikker nettopplevelse. Ditt privatliv og din sikkerhet er av høyeste viktighet, og derfor har vi brukt mye tid og energi på å sikre at dine personlige opplysninger er trygge hos oss. Det er fint om du tar deg tid til å lese om de tiltakene vi har iverksatt for å hjelpe deg å beskytte dine opplysninger, og får å gjøre dine elektroniske transaksjoner sikrere. Vi oppfordrer deg også til å se gjennom forholdsreglene du selv kan ta for å beskytte deg ytterligere.

 • Sikrere overførsel
 • Beskytt deg selv

Du har selv eneansvar for å holde passordet ditt og kontoinformasjonen din hemmelig. Vær forsiktig og ansvarlig når du er koblet opp på nettet. Hvis du gir ut personlige opplysninger som er tilgjengelig for offentligheten, kan du risikere at du får uønskede meldinger.

Datakryptering
Hvis du bruker en sikkerhetsaktivert nettleser (for eksempel Microsoft Internet Explorer versjon 2.1 eller nyere, eller Netscape Navigator versjon 2.0 eller nyere), krypteres opplysningene du sender oss i forbindelse med kjøpet, noe som gjør den ekstremt vanskelig å lese, selv om opplysningene snappes opp urettmessig på veien. fisketid.no bruker bransjestandard Secure Sockets Layer-teknologi (SSL) til å kryptere potensielt sensitive opplysninger som navn og adresse, og kritisk sensitive opplysninger som kredittkortnummer. Hvis du kun er bekymret over konfidensialiteten til kredittkortnummeret ditt, anbefaler vi at du sender inn bestillingen din elektronisk uten kredittkortnummer, og en salgsrepresentant vil da ta kontakt med deg for å hente inn denne informasjonen. Hvis du fremdeles er utrygg på å sende inn dine personlige opplysninger over Internett, er du velkommen til å fullføre bestillingen ved å kontakte oss via telefon eller faks.

1. Sikkerhetsinnstillinger i nettleseren
Sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din er den første forsvarslinjen når det gjelder å hindre tyveri eller uønsket visning av konfidensielle, personlige opplysninger. Med de mest populære nettleserne har du muligheten til å motta et varsel hvis noe av det nedenstående skjer eller er i ferd med å skje:

 • Skifte mellom sikre og usikre overføringsmodi.
 • Mottak av en ugyldig nettstedsidentifikator for nettsteder du er i ferd med å sende til.
 • Sending av en overføring over en "åpen" eller usensurert forbindelse.

Kontroller sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din for å se hvilke kontroller som er mulige og hvilke som allerede er i kraft.

2. Sikkerhetssignaler i nettleseren.
Nettleseren viser deg hvilke sikkerhetstiltak som gjelder for inntasting av data på en nettside, på flere måter:

 • URL-en som identifiserer siden, vil alltid begynne med "https//" i stedet for den vanlige "http//"
 • Det vises et sikkerhetssymbol som angir drift i en modus som støtter sikre overføringer
 • Et "lukket lås"-ikon vises i hjørnet nederst til høyre i Microsoft Internet Explorer-vinduet og et "hel nøkkel"-ikon vises i hjørnet nederst til venstre i Netscape Navigator-vinduet


Vi håper at så snart du har forstått tiltakene vi bruker, og forholdsreglene du selv kan ta for å beskytte deg selv, vil du bli like trygg som oss når det gjelder sikkerheten til transaksjonene og de personlige opplysningene dine.


Vi er også medlem av Oslo Handelskammerfor å sikre våre forbindelser med leverandør.

Oslo Handelskammer er en bransjeuavhengig serviceorganisasjon for næringslivet.  Medlemmene våre er bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner innen handel, industri, bank og forsikring.

fisketid.no sine retningslinjer for personvern
fisketid.no legger stor vekt på personvern. Opplysningene brukes til å understøtte og bedre forholdet mellom deg og oss. For eksempel når vi behandler din ordre, yter deg service og brukerstøtte, eller når vi formidler informasjon om selskapet, produkter, tjenester og tilbud. Vi selger ikke de personlige opplysningene dine. Vi vil kun videreformidle opplysningene dine til andre utenfor fisketid.no hvis du har gitt oss tillatelse til dette. Du kan når som helst ta kontakt med fisketid.no hvis du har spørsmål om personvern. Du kan også når som helst be om å se hvilke opplysninger vi har om deg og kreve at de rettes eller slettes. Vi gjør vårt ytterste for å beskytte de personlige opplysningene dine ved hjelp av fastbestemte tiltak og prosedyrer.

Opplysningene fisketid.no samler inn om deg
fisketid.no ber bare om bestemte typer personlige opplysninger. Vi ber deg oppgi informasjon som gjør oss i stand til å behandle dine innkjøp eller tilby deg tjenester, gjøre besøket på hjemmesiden vår enklere og bedre, svare på forespørsler om informasjon, støtte vårt kundeforhold, hjelpe deg med tekniske support-saker eller følge deg opp etter ditt besøk. fisketid.no kan samle inn opplysninger når du:

 • Registrerer deg på fisketid.no
 • Ber om tilbud på produkter og/eller tjenester
 • Bestiller produkter og/eller tjenester
 • Ber om e-postvarsling av din ordrestatus  
 • Fyller angreskjema eller retur skjema
 • Gir tilbakemelding på et elektronisk spørreskjema
 • Deltar i spesialtilbud eller konkurranser

I hvert av tilfellene over kan vi be deg om navn, adresse, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, yrke, bransje, transaksjonsinformasjon som dine preferanser, kundenummer, kredittkortopplysninger og annen bankinformasjon, henvisninger samt annen informasjon som kreves for at vi skal kunne behandle ditt innkjøp, levere ønskede tjenester eller registrere deg for tjenester eller tilbud.
Alle person opplysninger som lagres, lagres på en egen, sikret server, dedikert til dette formålet.
Opplysningene blir hentet inn for å kunne betjene deg på best mulig måte som kunde.
Disse opplysningene blir behandlet strengt fortrolig og på en måte som verner om din person, din personlige integritet og ditt privatliv.

Tilbake
Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS søndag 21 januar, 2018