Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Personopplysninger

Sikkerhet


Det er en høy prioritet hos fisketid.no å gi deg en sikker nettopplevelse. Ditt privatliv og din sikkerhet er av høyeste viktighet, og derfor har vi brukt mye tid og energi på å sikre at dine personlige opplysninger er trygge hos oss. Det er fint om du tar deg tid til å lese om hvilke tiltak vi har iverksatt for å hjelpe deg å beskytte dine opplysninger og gjøre dine elektroniske transaksjoner sikrere. Vi oppfordrer deg også til å se gjennom forholdsreglene du selv kan ta for å beskytte deg ytterligere.

  • Sikrere overførsel
  • Beskytt deg selv

Du har selv eneansvar for å holde passordet ditt og kontoinformasjonen din hemmelig. Vær forsiktig og ansvarlig når du er koblet opp på nettet. Hvis du gir ut personlige opplysninger som er tilgjengelig for offentligheten, kan du risikere at du får uønskede meldinger.

Personopplysninger

Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Det er kun webmaster og daglig leder som har tilgang til denne informasjonen som ligger sikkert lagret på våre servere.

I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem. Som standard vil vi kun bruke dine personopplysinger for at vi skal kunne gjennomføre handelen, du må selv aktivt velge om annet er ønskelig slik som å motta nyhetesbrev mm.


Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når:

  1. du har samtykket i utleveringen, eller
  2. når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller
  3. i lovbestemte tilfelle.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss på post@fisketid.no

Tilbake
Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS søndag 21 januar, 2018