Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Myggmelk Mygga Roll on flaske

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 01/02/2018 (ubekreftet)
Varenummer: 000.999


Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Myggmelk Mygga Roll on flaske
Andre produkter fra Mygga og Myggolf
Myggmelk Mygga Roll on flaske
Kr.139,00 Tomt på lager


Om de har små fingre de som melker myggen vites ikke, men myggmelk er i hvert fall noe av det mest effektive man kan bruke når man skal holde myggen på avstand!

Finnes som stift , roll-on, antiflåttservietter og barnevennlige natural spray uten deet. Mygga myggmelk er et av markedets mest solgte og annerkjente myggmidler. Meget drøy,og virksom på de aller fleste. Har du ikke prøvd denne enda, så er det på tide å gjøre det.

Fakta om mygg:

Mygg kan skilles fra fluene ved å se på antennene, som skal ha mer enn 4 ledd og være av typen trådformede, det vil si at leddene er mer eller mindre like store og sitter etter hverandre «som perler på en snor». Dette kan være vanskelig å se, og kan kreve forstørrelse. Noen mygg har svært små antenneledd. Mygg har fasettøyne og mange arter har også tre punktøyne (ocelli).

Bakkroppen er vanligvis lang og tynn. Mange hanner har komplekse ytre kjønnsorganer med forskjellige gripeorganer, pigger o.l. Disse er nyttige for å bestemme artene. Hunner har normalt et velutviklet, hardt (sklerotisert) eggleggningsrør.

Mygg er en delgruppe av tovingene og har, som navnet sier, bare ett par vinger, eller to-vinger. Insekter har primært fire vinger men hos tovingene er det bakerste vingeparet erstattet av (omdannet til) to svingkøller eller kølleformede balanseorganer. Disse fungere som balanseorgan under flygningen.

Mygg har ofte noe mer spisse og lengre vinger, lengre bein og en litt slankere bakkropp enn fluene. Mygg er vanligvis små, men enkelte arter kan være store, som stankelbein. Deuterophlebiidene har et særpregede utseende og kan ved første øyekast minne om døgnfluer. Det ytre utseendet til noen mygg kan være svært likt en flue, som hos hårmygg, gjødselmygg og knott.

Larver som lever i vann, har enten trådformede traké-gjeller nær bakenden, eller de ånder via et «rør» på bakkroppen. Dette stikkes opp gjennom overflatehinnen på vannet, til atmosfærisk luft. Hode er utviklet og har bitende munndeler.

Larvene er vingeløse og normalt uten bein. De utvikler seg gjennom flere larvestadier, denne utviklingen kan ta så lite som én uke og så mye som flere år, avhengig av forholdene.

Vitenskapelig(e) navn:         Nematocera Schiner, 1862
Norsk(e) navn:                       Mygg
Hører til:                                  Tovinger, holometabole insekter, vingede insekter
Antall arter:                             Ca. 2 000 i Norge
Verden:                                   33 000 i verden
Habitat:                                   På land, men flere arter har larvestadiet i vann.
Utbredelse:                            Alle verdensdeler


Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også

Fishmore meitedupp stor 30x100mm

Fishmore meitedupp stor 3
Kr.36,00

Troll markdrag ørret spesial fra Fishmore

Troll markdrag ørret spes
Kr.119,00

Fishmore ørretbomberdupp 10 gram synkende

Fishmore ørretbomberdupp
Kr.42,00

Superfølsom meitedupp 6x95mm gul og rød

Superfølsom meitedupp 6x9
Kr.22,00

Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS torsdag 18 januar, 2018