Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Dvd Jakten på rekord røya og fiskesafari i salt og søtt

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 03/02/2018 (ubekreftet)
Varenummer: 0999.705
Hjemmeside:
http://www.seeberg.no/

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Dvd Jakten på rekord røya og fiskesafari i salt og søtt
Andre produkter fra Seeberg
Dvd Jakten på rekord røya og fiskesafari i salt og søtt
Kr.199,00 Tomt på lager


Jakten på rekordrøya: Yngvar Talberg, og sønnen Arild, har en hemmelighet. Et lite vann et sted i indre Troms.

Et lite vann med stor fisk. Arild fikk året før vårt besøk ei røye på over 3 kg, og ble med det registrert som "storfisker" av bladet Villmarksliv. Programleder Hanne Steen Henriksen er invitert med på tur til dette vannet. Hun har fått lov til å ta med seg "søringan" Dag Kjelsaas og Jan Daugaard. Sammen utfordrer de de to herrer Talberg til isfiskekonkurranse. Før turen inn i fjellet, benytter de tilreisende også sjansen til å se de nordiske villdyra i Polar Zoo i Bardu. Men bak i hodet surrer tanken på storrøya.

Dette programmet byr ellers på en reportasje om Cites, en internasjonal avtale som kontrollerer den internasjonale handelen med ville dyr og planter gjennom overvåkning og regulering. Fiskesafari i salt og søtt: Jan Daugaard bor i Sverige, men fisker ofte i Norge. Gjennom mange år har han også vært instruktør i en norsk fluefiske-skole. I dette programmet har Jan med seg en tidligere elev, Britt Mari Hundebo, til fiske i Bodø-traktene i Nord-Norge. Området byr på en vakker natur og et svært variert fiske.

Den kjente Saltstraumen byr på stor fisk og mange arter. Litt lenger sør flyter Beiar-elva fredelig mot fjorden. Elva er en av de gamle storheter i Norge, kjent som en av de beste laks- og sjøørret-elvene i landet. For noen år siden ble elva infisert av lakseparasitten Gyrodactylus Salaris. Laksen ble nesten borte, rotenonbehandling iverksatt og elva stengt. Sist sommer ble elva friskmeldt og åpner for fiske igjen. Det blir et morsomt opphold med sterke kontraster, fra båtturer blant frådende strømvirvler til fredelige kvelder ved ei vakker elv.

Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS lørdag 20 januar, 2018