Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Internettbutikk med fiskeutstyr fiskeboden.no

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 09/03/2018 (ubekreftet)
Varenummer: fiskeboden
Hjemmeside:
http://www.fishmore.no/

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
lnternettbutikk med fiskeutstyr fiskeboden.no
Andre produkter fra Fishmore
Internettbutikk med fiskeutstyr fiskeboden.no
Kr.0,00 Tomt på lager


Fiskeboden skal bli Norges beste fiskeutstyrsbutikk på nett. Her skal du få den beste kundeservice, og du skal finne kjente og ukjente kvalitetsvarer til en god pris.

Vi i Fiskeboden er alle veldig ivrige fiskere med lang erfaring. Vi dekker det meste innen fiskemetoder, som fluefiske, meite i sjø og elv, ørretfiske i skog og fjell samt sjøfiske i de fleste varianter. Du skal kunne stole på at produktene vi fører er kvalitetssikret og valgt ut av oss for å gi deg den beste fiskeopplevelsen.

Vi ønsker å kunne tilby kvalitetsutstyr til riktige priser samt å stimulere til at flere kommer seg opp av sofaen og ut med stanga. Dette vil vi gjøre ved å tilby rimelige kurs innen fluefiske samt møte folk, og da spesielt barn og unge på deres egne arenaer og oppfordre dem til å ta med stanga og komme seg ut.

Mange har en forståelse for at man trenger mye og dyrt utstyr for å fiske, men sannheten er at man kommer veldig langt med enkelt og rimelig utstyr. Vi ønsker derfor å kunne tilby enkle og rimelige startpakker innen hver av våre kategorier, slik at inngangsbilletten til denne fantastiske sporten skal være overkommelig for de aller fleste.

Som du sikkert har lagt merke til har vi organisert vår kategorier på en annen måte enn våre konkurrenter. Meningen med dette er at det skal være enkelt å finne frem til utstyr som passer for det fisket en ønsker å bedrive, uansett hvilket nivå av fiskemanien man er på. Synspunkter og forbedringsforslag på dette mottas med takk:)

Butikkens hjemmeside klikk her

Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS fredag 23 februar, 2018