Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Fiskeutstyr fra Sølvkroken, Nordic Outdoor AS

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 03/02/2018 (ubekreftet)
Varenummer: solvkrokenin
Hjemmeside:
http://www.solvkroken.no

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Fiskeutstyr fra Sølvkroken, Nordic Outdoor AS
Andre produkter fra Sølvkroken
Fiskeutstyr fra Sølvkroken, Nordic Outdoor AS
Kr.0,00 Tomt på lager


Innen sportsfiske er Nordic Outdoor i dag Norges ledende totalleverandør av fiskeutstyr med bred og tung kompetanse på alle områder.

Vi har svært strenge krav til kvalitet på produktene som får merkenavnet Sølvkroken.

Nordic Outdoor/Sølvkroken og BIOS går i kompaniskap og danner en av Nordens største distributører av fiskeutstyr. Nordic Outdoor og Sølvkroken har vært en ledende distributør til sportsfiskebransjen i Norge i over 80 år. BIOS er en meget sterk aktør i det svenske markedet, med mange ledende merkevarer i sin portefølje. Sammen vil selskapene bygge et sterkt team som vil være svært konkurransedyktig og oppfylle kundenes forventninger og behov på en god måte.

BIOS har kjente merkevarer som; Daiwa, Scotty, Orvis, Mora of Sweden, Flambeau, Nils Master og Cortland i sin portefølje.

Nordic Outdoor har merkevarer som; Sølvkroken, Mustad, Mepps, Panther Martin. I tillegg til merkevarer for friluftsbransjen som Coleman, Campingaz, Sevylor, Nikwax, Chevalier, Optimus, Katadyn og Chiruca.


Sølvkrokens historie
Kvalitet og innovasjon er også tanken bak Sølvkrokens historie, som begynte på slutten av 1920-årene Zachariassen_bjarne med Bjarne Zachariassen, en aktiv sportsfisker fra Skien.
 
Eksperiment
Han drev en liten forsølvingsbedrift i Kverndalen, og full av iver og entusiasme eksperimenterte han med forskjellige farger og størrelser på egenproduserte sluker. De praktiske testene ble utført i Velevassdraget hvor han leide Vierstua sammen med en kamerat. Etter mye prøving og feiling fant de ut at en blank sluk
med røde prikker fisket aller best - og slik ble Sølvkroken Spesial nr. 40 født!

Arendal
Selve bedriften Sølvkroken stiftet han i fødebyen i 1930. Spesialen ble raskt en kjempesuksess, og er den i dag i vår mest solgte sluk, hver år!  Zachariassens virksomhet ekspanderte og trengte mer plass, og i 1954 flyttet han Sølvkroken til lokaler i Arendal sentrum. Her har vi holdt til siden, både i sentrum, på Stoa og nå på Krøgenes, som Nordic Outdoor, like ved Tromøy-broa.

Her kan du besøke Sølvkroken.no sin hjemmeside www.solvkroken.no klikk her

Her kan du se Nordic Outdoor sin hjemmeside klikk her


Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS lørdag 20 januar, 2018