Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Fiskeutstyr fra Mepps, www.mepps.com

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 03/02/2018 (ubekreftet)
Varenummer: meppsinfo
Hjemmeside:
http://www.solvkroken.no/

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Fiskeutstyr fra Mepps, www.mepps.com
Andre produkter fra Mepps
Fiskeutstyr fra Mepps, www.mepps.com
Kr.0,00 Tomt på lager


Når fransk ingeniør André Meulnart oppfant Mepps spinneren i 1938, var det ikke lenge før han skjønte at det var en ekstremt effektiv fiske lokke. Han var ikke klar, men han hadde oppfunnet en tablett som skulle revolusjonere fiskeutstyr bransjen. Det ville ta en verdenskrig og en uvanlig serie av hendelser å gjøre det. Det ville også ta visjonen om en mann som kunne se lokke fulle potensial.
Todd Sheldon

Todd SheldonTodd Sheldon oppdaget Mepps spinner i 1951. Eier av en vellykket takling butikk i sentrum Antigo, Wisconsin, ble han har en dårlig dag på Wisconsin Wolf River. Fast bestemt på å prøve noe annet, bandt han på en liten Mepps spinner som hadde blitt gitt til ham av Frank Velek, en WWII GI som hadde returnert fra Europa to år tidligere. Innen to timer, hadde han creeled fire ørret som veier mer enn tolv pounds totalt.

En meget gammel Mepps Super ShimmyTodd Sheldon ble hektet på og begynte å selge Mepps spinnere, men oppdaget snart at han ikke kunne få nok. Velek visste en fransk kvinne som sendte spinnere til sportsbutikk i bytte for nylonstrømper. Imidlertid ble sluk solgte raskere enn hun hadde på seg ut strømpene, så Todd begynte å kjøpe hans lokker direkte fra Meulnart fabrikk.

Mepps Shimmy DescriptionSoon ble andre fiskere opplever fangster som en Todd tok fra Wolf. Men, de ble fanget fisk av alle slag, ikke bare ørret. Som Mepps rykte vokste, så gjorde salget. I 1956 solgte Todd butikken sin, og dannet Sheldons ', Inc. til å fokusere sin oppmerksomhet på hans voksende import handel.
Sheldons ', Inc.
Sheldon har Inc. Factory i Antigo, WI

Ved 1960 hadde salget av Mepps spinnere i USA toppet en halv million, og salget fortsatte å vokse raskt. Todd satt en årlig omsetning mål av 3-millioner sluk. "Min far satt som mark, sier Sheldons 'president Mike Sheldon husker," fordi det var mer enn noen lure hadde solgt på dette kontinentet. Vårt salg gikk seiler rett forbi det målet. "

Selskapet som startet i en ti-fots-firkantet rom i ryggen av en liten sportsbutikk i Antigo, har Wisconsin, under ledelse av Todd og hans sønner Bill og Mike, bli en av de viktigste aktørene i fiskeutstyr bransjen . Todd gikk bort i 1995. Han var 81 år gammel.
Mike Sheldon
Mike Sheldon

Mike har plukket opp tøylene på Sheldons ', Inc. som nå inntar en hovedkontor omfatter nærmere 50.000 kvadratmeter. Når alle narrer størrelser, farger og krok konfigurasjoner blir tatt hensyn til, Mepps tiden produsentene mer enn fire-tusen forskjellige Mepps spinnere og fiskesluker. I tillegg eier Sheldons ', Inc. nå Mepps SA (Mepps Frankrike) og Mister Twister, en premie myk plast sluk selskap lokalisert i Minden, Louisiana.
Mepps ® Aglia ®
Mepps Aglia

Den klassiske Mepps spinner er Mepps Aglia. Det ikke bare er den originale franske spinner, er det den opprinnelige in-line spinner og det fortsatt står for hoveddelen av Sheldons har salgs. Den Aglia er "ryggraden" er dens heavy duty rustfritt stål aksel. Vedlagt denne akselen er en konkav oval blad, spinner kropp og, selvfølgelig, en krok. Kniven kan være sølv eller gull belagt, polert messing, kobber, eller malt med dataalderen Epoxy.

Når trekkes gjennom vannet, roterer bladet rundt skaftet skape både blits og vibrasjon. Enten vil tiltrekke fisk, men sammen blir de en dødelig kombinasjon spillet fisk ikke kan motstå. Den Aglia er også prangende, dekorert med plast og / eller solid messing perler i et bredt spekter av lyse fisk-tiltrekke farger. Selv de krokene kan være et kunstverk, kledd med hånd-bundet ekorn eller Buck hale i en rekke farger.
Squirrel Tails
Kledd Lure med Squirrel Tail

Akkurat hvordan krokene på Mepps spinnere har kommet for å bli kledd med ekorn haler er et annet Todd Sheldon-Wolf River historie. Tilbake i tidlig 1960-tallet, hadde Todd opplevd en spesielt god dag ørretfiske ulven med Mepps spinnere. Faktisk hadde han begrenset ut! På vei tilbake til bilen sin, møtte han en ung gutt som også hadde begrenset seg fiske med Mepps sluk. Men, var alle av guttens ørret større enn Todds. Dette er ikke noe lett akseptert av noen fisker. Todd merke til Mepps spinner festet til guttens linjen hadde en liten dusk av ekorn hale festet til kroken.
Squirrel Tails Wanted Sign

Da han kom tilbake til anlegget, begynte Todd å eksperimentere med kledd kroker. Bjørn hår ble forsøkt samt rev, coyote, grevling, skunk, hjort, selv Angus kua. Men ingen annen hale forutsatt at pulserende action i vannet skapt av ekorn hale eller bukk hale.

Sheldons ', Inc. ble snart gjenvinning både ekorn og Buck haler. "Squirrel Tails Wanted" leser den store utskårne skilt nær Mepps anlegget på Wisconsin Highway 45. Det er morsomt for de fleste reisende, men det intriger andre nok til å stoppe. "Dette er fint med oss," Mike Sheldon smiler. "Vi tar imot besøk og tilby dem turer i anlegget. Hunters vil også stoppe fordi de har haler å selge."
Ekorn

Bearbeiding halene er mye arbeid. Etter trimmingen, blir de vasket, ikke en gang men flere ganger for å fjerne hvert eneste bit av olje og skitt. Mellom hver vask må de tørkes. Noen forlot sin naturlige farge, andre er farget strålende nyanser før han ble Mepps kledd kroker.
Fiske Suksess

Den Sheldon familien har lykkes fisket noen av verdens mest produktive vann helt opp til polarsirkelen. En hel vegg av Mike Sheldon kontor viser det fineste utvalg av trofé spillet fisk funnet i Nord-Amerika. All fisken ble tatt på Mepps sluk.

Kravene ved å bo på toppen av sin import virksomhet har resultert i noen europeiske reiser. På sine besøk til fabrikken i Frankrike, vil Mike kombinere forretninger med fornøyelse av å bryne en linje når det er mulig. Som et resultat har han fisket hele Europa ... og med misunnelsesverdige resultater.
Musky fanget med en Mepps Lure

Hver fisker har en Mepps historie å fortelle, og sportsfiskere fra hele landet sender bilder av sine Mepps fanger til Sheldons '. Noen av disse uønskede attester publiseres hvert år i full farge Mepps Fishing Guide. I tillegg til bilder og attester, og har Guide hele line-up av Mepps produkter og tilbyr verdifulle fisketips. Den Mepps Fishing Guide er en av svært få kataloger som er genuint morsomme å lese. Best av alt, det er gratis

Dette er oversatt i google oversetter.

Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS lørdag 20 januar, 2018