Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Canada Boots Brune str. 36

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 07/03/2018 (ubekreftet)
Varenummer: 935.036
Hjemmeside:
http://www.seeberg.no/

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Canada Boots Brune str. 36
Andre produkter fra Seeberg
Canada Boots Brune str. 36
Kr.799,00 Tomt på lager


Canada Boots vinterstøvel med løs innersokk.

Canada vinterstøvler er utstyrt med Du point varmeisolasjon og gummisåle for maksimal varmeisoleringsevne. Kan brukes ned til -40C og dette er vintersko som som virkelig holder på varmen.
Denne varme vinterskoen mestrer både slafs og snø og er den ultimate vinterstøvel til isfisking eller andre utendørsaktiviteter når kulden setter inn. Innersokken kan enkelt tas ut for vasking og tørking, og snart er denne støvelen og få levert med varmetråder og batteripakke for maksimal komfort ved lengre utendørs opphold som for eksempel isfiske eller jakt . Med Canada vinterstøvler på beina kan du være utendørs i mange timer, enten du er på isen og fisker eller går en tur i skog og mark. Se opp for kopier på markedet, dette er den orginale varme Canada vinterstøvel!

Hvis du er i tvil på størrelsen eller liker og bruke ekstra tykke sokker anbefaler vi og kjøpe en størrelse større en det du bruker til det vanlige. Det er også viktig at skoene/støvlene ikke sitter for stramt på føttene, da dette reduserer varmeisolasjonsevnen.

Ønsker du og bestille Canada vinterstøvler med varmetråder og batteripakke ta kontakt på post@fisketid.no for mer info og bestilling.


Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS onsdag 21 februar, 2018