Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Balkongflis Classic farge teak 1m2

Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn Utsolgt, ventes inn: 09/03/2018 (ubekreftet)
Varenummer: classickteak
Hjemmeside:
http://www.terrassebord.no/

Tips en venn
Legg til produkt omtale
Hold meg oppdatert


Produktspesifikasjon:
Balkongflis Classic farge teak 1m2
Andre produkter fra Terrassebord AS
Balkongflis Classic farge teak 1m2
Kr.549,00 Tomt på lager


Vedlikeholdsfri balkongflis Classic farge teak.

Classic balkongflis har et klassisk mønster som passer inn de fleste steder. Classic leveres i fargene: Black, Brown, Teak og Cool Grey. Vi har fem forskjellige modeller av balkongfliser: Classic, Highway, Domino, Brick og Luxury. Alle modellene er 30×30 cm og veier 1,3 kg pr stykk. Det går 11 terrassefliser på en M2 (kvm) som da veier 13kg. Balkongflisene leveres med et unikt låse-system som sørger for at de sitter godt sammen. Balkongelementene er meget lette og montere og med en målestokk, blyant, vinkel, håndsag eller stikksag er det eneste verktøyet som trengs.

Terrassebordflisene er utstyrt med et plastbrett på undersiden som sørger for feste av de påmonterte WPC kompositt bordene. Plastrammen er påmontert 121 knotter med høyde 6mm. Knottene sørger for god stabilitet, drenering og utlufting av fuktighet på underlaget de ligger på. Balkongflisene kan monteres på alle plane underlag som betong, sponplater, finerplater, kortklipt gress, sand, fin grus, brostein, eldre terrassebord samt alle andre typer faste underlag.

Balkongfliser trenger ikke vedlikehold som: Pussing, lakking, beising, maling, oljing eller andre dyre og tidkrevende arbeider. Balkongelementene trenger kun vask etter behov. Balkongfliser kan legges på underlag med fall og er det sluk i undergulvet legges balkongflisene over dette uten å måtte skjære ut for slukristen. Hvis sluket skal renses, plukkes enkelt opp den flisen som er montert over sluket.

Balkongflisene er meget behagelig å gå på og de fliser heller ikke opp over tid. Ved vask kan myk børste og høytrykksvasker benyttes. Vask med svamp og bøtte er også en mulighet. Balkongflisene har et bredt bruksområde og de kan brukes i uteboder, lekestuer, leke-hus, kjellere med betonggulv, redskapsboder, utedusjer, dusjsoner i våtrom, messer, butikker og mange andre steder.

Balkongflisene er laget av resirkulert plast og treverk og er ikke tilsatt farlige kjemikalier. WPC (Wood Plastick Composite) flisene er miljøvennlige og ved å bruke våre produkter skåner vi planeten vår for unødvendig beskatning.

Produsentens hjemmeside klikk her

Mer info om balkonggulv finner du her, klikk her

Teknisk data:

Vekt pr stk: 1,3 kg.
Vekt pr M2: 13 kg.
Total tykkelse: 20mm.
Mål: 300x300mm.
Pris: 549.00,- pr kvm (M2) inklusive MVA.

Vi har et bredt utvalg i vedlikeholdsfrie terrassefliser i flere forskjellige farger og mønster. Vi fører også solide terrassebord for montering på bjelkelag med senteravstand 60 cm, CC/60cm er Norsk standard på bjelkelag i Norge. Det er få nettbutikker i Norge som har denne type massive vedlikeholdsfrie terrassebord. Hver OBS på og velge riktig produkt når du tenker investere penger i din eiendom. Ved og velge våre produkter garanterer vi for solid kvalitet med langvarig bruksglede!

Våre WPC produkter er av beste kvalitet og inneholder ingen farlige stoffer. WPC (wood plastic composite) har mange navn som plastikk, PVC og kompositt.


Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS fredag 23 februar, 2018