Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Om oss

Fisketid AS
Firmaet ble grunnlagt i 2009. Etter mange måneder med kartlegging av marked og valg av riktig personal, ble avgjørelsen tatt om å danne et selskap og videreutvikle forretningsideene. Fisketid AS er primært et handelsselskap som livnærer seg av import og videresalg av produkter. Butikken fisketid.no omhandler et av våre konsept. Det er viktig å nevne at vi kun importerer og selger sterke merkevarer fra anerkjente utenlandske leverandører. Vi har også eget lager i Norge slik at vi hele tiden har rikelig og riktige varer på lager. Dette er en viktig faktor når det gjelder å minimalisere leveringstiden til deg som kunde.

Butikken fisketid.no
fisketid.no har mye for alle. Vår visjon er å kunne imøtekomme dine behov som vår kunde på suverent best mulig måte. Derfor har vi også et skjema Kontakt oss der Dere som kunder kan gå inn og ønske varer som ikke pr. dags dato er i vårt sortiment. Vi skal da selvfølgelig gjøre vårt ytterste for å skaffe akkurat den varen til deg.
Vi opererer også med faste tilbud, her får man muligheten til virkelig å gjøre et kupp! Ekstra lave priser finner man også i vår Tilbudsseksjon.
I kundesenteret vil du også finne henvisninger til nyttig informasjon vedrørende plikter og rettigheter ved handel på internett. Vi sender varer over hele landet og vår styrke ligger i gode løsninger med kort leveringstid og lav pris.

Vår kvalitetssikring er din sikkerhet
Interne logistikkrutiner er med på å sikre din handel i form av riktig levering og leveringstid. Flere ganger daglig oppdaterer vi systemer, plukker og sender ut varer. Alt for å sette deg som kunde i ”høysetet”. Leveringstid og lagerhold er to viktige faktorer hos fisketid.no . Dette samt våre høyt etterstrebede godkjenninger gjør at du som kunde kan være 100% sikker på en seriøs handel.

Trygghet er viktig
Det er viktig for oss å levere kvalitets produkter så rimelig som mulig, til rett tid og så raskt som mulig. Vår tilgjengelighet skal øke din trygghet ved handel på fisketid.no . Vi har også en rekke godkjenninger for å styrke vår posisjon som leverandør. Vi kan blandt annet nevne at vi er medlem av Oslo Handelskammer. Nettbutikken fisketid.no har også oppfylt kravene til sertifisering av NNO - Norsk Netthandlerorganisasjon
Vi understreker også at all informasjon du legger igjen på våre sider blir behandlet konfidensielt, og vil ikke kunne ses av andre.

Diskresjon    
Er et av våre hoved fokusområder, Du som kunde vil alltid få en sikker og diskré forsendelse fra oss. Fisketid AS er det eneste firma navn som vil fremkomme, både på fakturaer, kontoutskrifter og pakker. Det er en selvfølge at våre kunders diskresjon blir ivaretatt på en sikker og profesjonell måte.

Det skal lønne seg å være kunde hos fisketid.no

Tilbake
Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS søndag 21 januar, 2018