Advarsel Opplysning: Fisketid AS har fra 12.12.2013 bestemt å avvikle driften. Fisketid.no vil foresette og fungere som en fiskeutstyrsportal. Ønsker du å annonsere med din butikk her, ta kontakt med Fishmore på post@fishmore.no
Betaling

fisketid.no tilbyr sine kunder flere betalingsmåter
Du kan betale med kort i nettbutikken eller få varen tilsendt som oppkrav. Merk deg fisketid.no bruker kun Postens egne takster og tar ingen ekstra gebyrer. Velg det som passer best for deg. Det er trygt å handle hos fisketid.no - uansett valg av betalingsmåte.
Klikk på de respektive ikonene helt nederst på siden for å lese mer om de ulike betalingsalternativene.

Foresendelse
En standard bestilling vil bli sendt med Posten som Servicepakke, Hjem på døren eller som oppkrav. Du velger selv hvilken forsendelsesmåte som passer deg best. Les mer om foresendelse. Du vil motta en hentelapp i postkassen når forsendelsen har ankommet ditt lokale postkontor. Er foresendelsen sendt som oppkrav, betales den ut på postkontoret. Er foresendelsen betalt med kort i nettbutikken, viser du bare hentelappen og får foresendelsen utlevert. Velger du hjem på døren kommer foresendelsen hjem til deg med Postbud mellom kl 17-21. Du vil automatisk motta en e-post med sporingslink til Postens sporingssystemer når pakken sendes fra oss. Her vil du også få muligheten til å laste ned hentelapp. Dette vil fremskynde leveringen mindst en dag.

Flerkolli postoppkrav
fisketid.no tilbyr også flerkolli postoppkrav. Det betyr at du som kunde vil ha mulighet for å kun betale ett postoppkrav gebyr pr. forsendelse uavhengig av antall pakker.

Visa
Betaling med Visa er både enkelt og sikkert. fisketid.no tilbyr bruk av Visa for alle sine kunder. Vi har etablert en sikker betalingsløsning du som kunde kan føle deg trygg på. Krypteringsinformasjon ser du når du bestiller, ved å høyreklikke i vinduet med kortinformasjon og velge egenskaper.
Ved bruk av Visa sendes varene som Servicepakke eller hjem på døren, du sparer da oppkravsgebyr. Dette er den rimeligste forsendelsesmåten for deg som kunde.

Mastercard
Betaling med Mastercard er både enkelt og sikkert. fisketid.no tilbyr bruk av Mastercard for sine kunder. Vi har etablert en sikker betalingsløsning du som kunde kan føle deg trygg på. Krypteringsinformasjon ser du når du bestiller, ved å høyreklikke i vinduet med kortinformasjon å velge egenskaper. Ved bruk av Mastercard sendes varene som Servicepakke eller hjem på døren og du sparer oppkravsgebyr. Dette er en av de rimeligste forsendelsesmåtene for deg som kunde.

Vår ordregang med KORT når en kunde handler.
Når kunde bestiller og registrerer sitt KORT nummer vil summen automatisk reserveres fra kundens konto, kun for å sjekke at summen eksisterer. Summen faller bort etter 2-5 dager, og vil ikke bli trukket før varene er sendt.

Dersom kunde kansellerer ordren etter bestilling, vil summen automatisk falle bort innen 5 dager etter bestillingsdato. For å endre reservasjonen før beløpet blir belastet, trenger vi kortnummer, eksakt sum og nummeret på Transaksjons ID eller ordrebekreftelse.

Tilbake
Fisketid AS
Vittenbergveien 18,
1472 FJELLHAMAR
Org.nr: No 993569526MVA
Telefon: 455 11 155
Faks: 640 00 334
E-post: post@fisketid.no
 GeoTrust - SSL VISA - Norge VISA - 3D Mastercard - Norge Secure - Code Posten Twitter
Copyright (C) 2009 Fisketid AS - Powered by Dalen Gruppen AS søndag 21 januar, 2018